Добредојдовте на страницата на
Дрво Дезен Трејд

www.drvodezentrejd.com
Кај нас ќе најдете квалитетен мебел по ваша желба. Изработуваме кујни, спални, детски и дневни соби по ваша мерка, како и најразличен мебел по димензии кои вас ви одговараат. Посетете го нашиот салон на
ул.Иво Лола Рибар б.б., Битола
047-258-963
071-258-963
Продажба на иверица и медијапан
Иверица и Медијапан
Секаков вид на иверица и медијапан по најдобри цени
Изработка на спални соби
Изработка на спални соби
Изработуваме спални соби по ваши спецификации
Изработка на дневни соби
Изработка на дневни соби
Изработуваме дневни соби по ваши спецификации
Изработка на детски соби
Изработка на детски соби
Изработуваме детски соби по ваши спецификации
Посебно уреден мебел
Посебно уреден мебел
Изработуваме разновиден мебел по ваша желба